Galen helg

Men hallå änna!
Har inte kunnat skriva för har varit hemma hos "M" hela helgen typ.
"M" är en kille som jag känns i stort sett hela mitt liv, lite så hemligt mellan oss så har jag alltid vart intresserad av "M", Tänk att jag har känt han i stort sett hela mitt liv och de gör ju saken lite mer så "extra" eller va f**an man ska säga. Minns jag va så GALET kär i han när jag va liten, tyckte han va så COOOL!
Det bästa e att han har bara blivit bättre och snyggare med åren. Han har gått från en kaxig liten skit med ett kaxigt utseende, till en underbar TVÄR rolig och snygg MAAAN. Kul att se att det går bra för andra, speciellt för honom, han är värld det bästa utav de bästa :D!!!
Aja, egentligen ska jag på Jobbmässa i hissingen, skulle vart där 10 och nu är klockan 2 min över. Jag kanske missar mässan men jag e fan vaken HAHAHA!
Aja skriver la mer ikväll. Ska hem till "m" igen och mysa lite, skriver jag inte så gör jag det imorgon.
Pooouuuussss! (:



Hemma Natt/Kväll!?

Nemen Tjeenare
Nu va man hemma igen, tog mig en sväng till smaragd och mötte upp min killkompis "K.Y". Alltid lika trevligt att träffa på honom. Skulle träffa Simon en sväng, men idioten är ju efterbliven och svarar inte i tid så han kunde inte tillslut, SYYND. (För honom i alla fall haha)
A nu ska jag la spela lite maplestory, e nästan upp i level så jag har verkligen inte lust att sluta nu. Bara för att kl e 5 över 1 behöver jag inte sova, det är fredag och natten är lång.
Det va typ allt för idag, puss! :D

Helt fel!

Shooo
Vad fan ska man göra idag då.. Jag brukar alltid ha fullt upp men nu dom sista dagarna har de inte hänt ett jävla skiiit!!!
Jag e singel igen btw. Okej jag har ju vart singel längre. Men jag va på g med en kille "M". Vi kan kalla honom för HOE. Jag va i alla fall på G med hoe. men det har alltid varit lite upp och ner... Sämsta starten på ett förhållande i alla fall.
Jag träffade denna killen för jag skulle hämta en sak av honom så blev de bara så att vi fick lite så moment jag och han och jag blev typ seriöst kär i första ögonkast på riktigt!
Jag har alltså träffat honom länge nu och han gör mig fucking lika irriterad hela tiden. Han tror att han e sån cooool kille så alla väntar på han. Säger han jag kommer om 10 min så kan man åka hem och vänta för det betyder ca 1 och en halv timme typ.
Det värsta han gjort va när han sa. - Jag ringer dig om 20 min baby. 2 veckor senare ringer han och då är idioten i Italien. Jag menar hallå, hela sverige väntar inte på dig!?.
Och av alla som sett min blåtira, alla tycker de va fel av en kille att knocka mig utan HOE, han sa skyll dig själv. Erkän fin kille?
Har funderar på de, gud vill att jag ska va ensam. Jag hittar bara dåliga killar, och dom som e bra tröttnar jag på  :(.. Hur hittar man en braaa kille, inte jobbig kille, utan en kille som kan vara min och samtidigt bli min bästa vän? ..
OCH GLÖMD!!!!

Felicia är gay!

Helluuue!! (::
Sån seg men ändå fartfylld dag.
9 Imorse ringer fillan och väcker mig, hon tyckte att de var dags för mig att gå upp ha ha.
Hur illa de än såg ut så va jag illa tvungen till att gå upp ändå. Trött som fan fick jag sätta mig på spårvagnen och åka in till liné där jag mötte upp Fillshum, rökte lite sen gick och la mig hemma hos henne igen haha!..
Det är faktiskt fett skönt att gå upp tidigt på morgonen, man känner sig piggare under dagen tycker jag.
Anywaay, efter fillan så va jag på möte hos min jobbcoach där vi idag gick igenom lite vad de e jag ska bli aktiv sökande inom. Jag ska antagligen jobba med ungdommar som har drogproblem, eller kanske bara har de jobbigt i hemmet. Jag ska också få ett extra jobb på kvällarna där jag ska prata i telefon med unga som blivit eller blir utsatta.
Jag blev mer än glad över att höra min jobbplan. Att jobba med barn och ungdommar är så kul. Jag vill ge dom hjälpen jag aldrig fick. Socialen hjälpte inte mig när jag bad om hjälp utan dom la mig i kö och tog hand om mig när jag gick över grensen. Detta är inte okej från systemets sida, jag vill kunna vara med och göra en ändring.
Kanske inte kan ändra världen, men jag kan i alla fall göra något! :)




Att jag ens orkar!

Men hallå änna!


Jag kan ju inte må bra på riktigt he he. Sovit 3 timmar i natt men kan inte sova ändå. Somnade 5 i morse sen väckte "M" mig skit tidigt för han skulle iväg. ( "M" = endast killKOMPIS ).

Ja vart ska man börja, min blåtira kanske!?
E fortfarande så jävla arg över den fula gul/blå/lila saken jag har över mitt vänstra öga. Min första blåtira och en kille som ger mig den. Riktigt patetiskt över vart världen är på väg. Alla jag känner knarkar eller har knarkat, alla killar jag har haft är satanistiska svin. Jag borde nog ta en allvarlig titt över min sexuella läggning. Killar fungerar ju inte för mig.

Det är en fråga jag verkligen vill fördjupa mig i, vad får en kille på fall?

Hur lång tid tar det för en kille att bestämma sig när dom ser en tjej, knull offer eller tjej med framtid.
Jag är 120 på att en kille scannar sådana frågor i huvudet första sekunden han lägger ögonen på en tjej.
Nu har jag börjat tröttna på alla svin jag träffar för dom får mig att hata ALLA män, och det är ju fel. Lika fel som att säga att alla muslimska killar slår sina tjejer, eller alla svenska tjejer är horor.

Aja, de va allt för dagens meningslösa debatt.

Peace ( ¥ )


bLÅTIRA

Fin blåklocka jag fick av honom va? :) denna bilden e tagen bara 2 timmar efter. Den ser värre ut nu :(





RSS 2.0