MysPys :)

Gud vad härligt!
-
Vart på Smithska udden och solat
Tänkte bada med FAN va kallt de e.
Och de va ett helvete för mig och mina jävla kryckor att ta mig framåt.
Ramlade 2 gånger bland alla jävla klippor så benet ser ju värre ut.
Men nu ska jag ringa Fillshum, stackaren e hemma sjuk på valborg. Jag offrar min valborg för min lilla ängel och åker dit och chillar i stället. Vad ska jag ändå kunna hitta på med benet mitt.
¨-
Höres senare, peace :D


WHAAAA

Utgång igår som gick heeeeeelt fel!
-
Träffade på en viss person som vi kallar W, senast jag såg honom så slog jag och fillan ner honom i en trappuppgång i bergsjön, igår va jag med 2 kill kompisar som heter Claudio och Thomas.
Planen var ju så klart utgång ! Vi åker från bar till bar, sista baren va någon irlänsk bar i vasa stan, trevligt folk som jobbade där, man fick sig ett gott skratt.
-
Efter skulle vi röra oss mot en annan bar i utsidan av vasa stan... Vi stannar bilen och jag öppnar dörren, ( sitter påhöger sida i baksätet ) sätter ETT ben utanför och då kommer han. Han tacklar in dörren på mitt ben med full fart och FITTA va ont de gjorde! ska till läkaren snart för mitt ben SEEER inte normalt ut, och jag har gråtit i timmar typ! HAr verkligen svin ont!
-
W satte sig i bilen och INGEN hjälpte mig, i 10 min satt denna påtänds människa och sa massa saker som jag inte kunde ta in riktigt på grund av smärtan i mitt ben!
-
Jag får tillslut ut mig själv i bilen och med klumpen i halsen och smärtan i benet SPRAAANG jag till grönsakstorget där jag ramlade ihop totalt.
-
Va så pissedof så jag drack alkohol för första gången på typ 2 år. Kom hem 5 i morse och nu på morgonen kan jag ju grovt säga att utgång igår va ingen bra ide, gjorde ju inte benet bättre! Skulle åkt till akuten direkt ... Jaja, Detta va min fredag .. hur var er?
-
Ps. Kvällen slutade på RioRio, där jag faktiskt hade extremt kul :)
-
RIO RIO, PÅ BILDEN. "klubben" e i båten med andra ord!

En kul grej bara!

JAG HOPPAS ALLA FÖRSTÅR ATT LÅTEN VA FÖR ATT JAG FÖSÖKTE RÄDDA MITT OCH MINA 2 FÖR ALLTID BÄSTA VÄNNERS FÖRHÅLLANDE. DETTA ÄR MIN FÖRSTA LÅT OCKSÅ SÅ KLAGA INTE.
-
BTW SÅ RAPPAR JAG BARA FÖR ATT FLER VIIIIITA TJEJER BORDE GÖRA DE :D
-
Bone Thugs N Harmony in my heart <3

Myysiigt :D

Snart ska jag till stranden.
Ska till vattnet och njuta med jörgen mamma och hampus en stund innan jag ska träffa fillan. Jätte mysigt :D!
Måste fixa mitt hår också med de får fillan göra, failar alltid när jag gör de själv!
-
Annars vettefan va som ska hända.
Kommer antagligen INTE vara i frölunda, eftersom de nu e folk som inte förstår att har man inget snällt att säga, säg ingenting alls. Och det som stör mig e att folket här kan kalla mig alla möjliga ord och kasta bollar på mig, och så står de kanske 20 poliser varje dag här, och dom gör INGENTING, jag trodde de va böter på att säga ordet hora?
-
Jaja, ingenting att tjaffsa om, alla vet ju redan att systemet och staten suger fet med snopp så, vf ens gnälla :).
-
Peace på er :D
-
Bilden: 4 års sedan, innan jag blev nykterist! Fan, jag har också vart djupt ner i "fjortis" fasonerna!

sömn problem ...

fan vilka sömn problem jag har. försöker lägga mig tidigt men de slutar alltis med att jag sitter här och stirrar upp i taket..
-
Har ni tips till hur man kan få bättre sömn. :)
-
Så vilken hårfärg genom tiderna tycker ni va bäst :)

God natt :)

Hellue.
Ska sova snart, måste börja lägga mig i tid på dagarna hehe ! Aopp förövrigt e Jörgen, mammas kille här och myser, kollar på film nu med brorsan och gänget.
Blir av med fillan imon får la se för galenskaper vi kommer på imon.
Peace to aall  :D

Börjar bli lugnt!

Mitt liv håller på att bli ganska stabilt. Vart hemma mest av tiden nu det senaste. Mötte sean utanför, vi e ju praktiskt taget grannar och borde mötas upp oftare.
Jag märker så länge jag håller mig HELT singel. Inte håller på med någon så e mitt liv ostress! Tänker nog inte satsa så mycket på killar detta året som kommer utan fokusera på att bli starkare som den kvinna jag ska bli.
-
Mammas kära pojkvän Jörgen e på väg hit. Vi ska ta en sväng till systemet och sen sätta oss och fika någonstans. Mysigt att mamma har träffat en kille som verkligen VILL umgås med med och Hampus.
Nu ska jag fixa mig lite och sen vidare till resten som väntar idag.
Peace ;)
-

HAHAHAAHAH

kolla kommentaren jag fick på inlägget " idioter". Dom vill alltså se mig ner slagen för att jag har ryckten! Vf hatar man en människa så myckey bara för den har ryckten :S! De e synd asså!
-
Tydligen borde jag alltså bli misshandlad bara för att några fittor i en speciel stadsdel får för sig att gå runt och säga att jag har knullat med dom alla fast egentöligen jag har inte rört någon, utan dom e bara ett gäng desperata killar som inte hjar fått fitta förr typ! Inte på ett normalt sett i alla fall!
-
Välkommen till frölunda..

IDIOTER

Shoo, sovit bort halva dagen som vanligt. Mötte elin och Hassan förut en stund på opal!
-
En fucking fitta pushkicka mig i ryggen. E de så ni behandlar kvinnor.
-
Jag har sagt det förut och jag säger de igen!
JAG BRYR MIG INTE ATT DE FINNS FOLK SOM HATAR MIG, INGEN E ÄLSKAD AV ALLA. DET ENDA JAG HAR ATT SÄGA TILL ER ALLA SOM LÄGGER SÅÅÅÅÅ MYCKE ENERGI PÅ ATT SPRIDA NYA RYCKTEN OM MIG.
-
JAG E EN TJEJ SOM TAR FÖR MIG AV DET JAG VILL HA, OCH FÖR ER ALLA ANDRA, FUCK ALL THEM HATERS!

Bästa!


Varför gör jag samma misstag om och om igen ..

Ska träffa en kille nu, killen som jag pratade om i video inlägget. Varför träffar jag honom när jag VEET vad han e för svin. e de så att vi tjejer kan ta vad som helst för att få sin vilja igenom!?
-
Men vadå, så jag träffar honom för jag VILL vara med honom, men jag vet vilket svin han e men jag gör de ändå för att jag typ tror att innerst inne e han bra!
Jag tror jag gör största tabben ever nu, vad tror ni ? :(
-
Bilden tagen på mig och min mamma när hon kom in och la sig i min säng för att kramas lite!
Älskar dig mamma, du e sån mysig människa <3 !

KATASTROOF!


Ha ha ha

Så trött jag e, jag e i stort sett nyvaken. Va en lång dag igår!!!
-
Först skulle jag fixa alkohol till min bror, så jag och felicia skulle då åka till hjällbo i angered för att möta en killkompis och få grejerna, då min bror också e på väg till angered för att möta mig.
-
Först får jag och fillan vänta skiiiiiit länge, sen när de väl händer nått visar de sig att den som skulle ge mig grejerna inte e hemma. Så jag får alltså bara vända om och gå mot min bror tomhänt!!!
-
Påvägen tillbaka till hjällbo till mig bror möter vi på 3 killar, som jag AKUT kastar mig på och typ "tvingar" dom fixa alkohol till mig! Så snällt så fick jag en flaska vodka av den ena killen som hade en egen bar hemma typ, så fick en flaska av hans egna bruk. Snällt va :)
-
Hampus födelsedag löste sig där i alla fall men dagen e ju fan inte slut, vi får åka till hissingen och möte Dicle för fillan ska hämta en sak, sen skulle vi tillbaka till hjällbo för att byta den saken till en annan sak och a, ni förstår .... Man blir lite smått irriterad hahahaha, lång dag, lång dag!
-
Efter detta åker vi hem till mig i frölunda, då fillan får för sig att Aram en kompis ska hämta oss med bil så vi åker ut till hissingen så där mitt i natten, och dom kör inte hem oss igen utan nej, dom dumpar oss i stan så vi får ennu en gång ta oss tillbaka till Frölunda, va fan liksom hahaha! Aja, sovit med fillan på feta madrasser som vi la ut i hela vardagsrummet så vi kunde spela Left 4 dead innan sovdags!
-
Nu ska jag bomba fillshum så jag får tillbaka henne hit eftersom hon e ute på stan och shoppar med sin mamma. :) puss på eR!

GRAAATTTIIIIIIS <3

Gratttis lilleman på 16 års dagen, fan va stor du börjar bli! Känns som de va igår jag faktiskt va din STORA syster och inte din stora syster som e 20 cm kortare... hmmm ... Lite läskigt, att min LILLA älskling växer upp och står på egna ben nu.. Aja hoppas du får den bästa dagen Hampus.
-
Älskar dig mer än ord kan beskiva, puss och kram <3
-

F**N OCKSÅ!

Åååh jag hittar inte min usb kabel, jag som har så roliga bilder att dela med mig. Aja de betyder att imorgon kommer första inlägget vara bombat med enbart bilder haha!
-
Lång dag idag, haft mig en runda runt hela göteborg typ, men dagen slutade i hissingen med Fillan och Dicle. Ska snart spela left 4 dead med brorsan min som fyller 16 imorgon, fan va tiden gåår!! :D.
-
Bloggar mer imon, då min helg lär bli väldigt intressant :D

Stress!

Hemma hos Fillshum nu, helt knas och ska snart till gårdsten ska uppdatera mer senare! <3

Skynda dig!!!

Hellue, typ ny vaken och de e katastrof! Hatar att vakna så här sent!
Ska åka till Fillshum snart i alla fall, så fort hennes kille ska åka från henne hahaha!
Fan va soft att dagen e planerad i alla fall, Samt helgen kommer bli hel galen med! :D.
-
Har fått hem mina piercingar i alla fall, en ögonbryns piercing och en navel piercing.
-
Tänkte att den kunde vara lite söt till sommaren när man e brun så kommer den lysa upp :)
-
Den första bilden e min nya piercing den andra e min förra. Gillar båda, men min gamla piercing har ett riktigt högt värde för mig!!! Det var när Fillan dissade en utomlands semester för att komma ner till skåne och hälsa på mig. Så fick jag den! Felicia är en riktigt fin människa <3!!
-
Så här ser den nya ut i alla fall, lägger in mer bilder senare ! hehe

Ååå herre gud!

OMG OMG OMG säger jag bara, och jag använder inte uttrycket OMG..
Varit med några killkompisar och fillshum i Hammarkullen i angered. Vi hörde en skottlossning! 4 skott hörde jag i alla fall!!! Tänk, de e mitt framför dig typ.. De e tydligen något jävla albanskt gäng mot några Mc knuttar.. Hmm detta kan ju sluta illa ju ...
För övrigt har la dagen flytigt på, alltid lika kul att vara med Fillshum.
Som en gång hahaha, för typ 2 veckor sedan, gick vi igenom en skog så behövde jag kissa, så jag satte mig vid ett litet typ Berg och kissa så skriker fillan OOOOOOOOORRRMMMM och börjar typ gråta och springer iväg så jag får panik och börjar springa med byxorna nere och kissa samtidigt, sen ser jag fillshum stå och AAAS GARVA lite längre bort, i såna situationer vill man bara DÖÖDA henne hahahahaha!
-
Lite bilder under dagens gång ::)
-

FRÖLUNDA!

Frölunda, Frölunda, Frölunda!
HAHAHAHa, Så roliga dom e! Dom har ju redan eldat upp skit mycket här i Frölunda nu, dom planerar mer!
Planen e också att spränga bilar, inkl polis bilar.
Vi får ju se vart det här leder.
Och men vad jag menade med kriminell i mitt första inlägg e att jag har varit en riktigt buse.
Jag har några saker i mitt register och lite mer saker som jag gjort men inte åkt fast för.
Jag har sutit fast i den värld fylld av narkotika, stölder och rån. Den värd som folk pratar om, folk tror dom vet vad som händer, men det är såååå mycket mer!
Jag har hamnat i situationer som jag inte borde hamnat i, jag har gjort saker som jag inte ens var med på att göra, alltså jag blev tvingad/hotat till att göra de!
Jag tror att allt detta har startat ekonomiskt! Jag har aldrig vart den tjejen som växte upp på stureplan med en bra bas av pengar, eller bott i ett stabilt område! Jag e döpt i Frölunda Kyrka, jag har aldrig bott någon annanstans än här!
Man måste älska Frölunda, men bara hata allt folk som bor här. Skit snack, ryckten och bara allmän skit pågår här dag ut, dag in!
Men som sagt va jag har aldrig haft pengar! Jag e fattig, jag erkänner! D va därför kriminella livet var lockande, jag fick lite extra "fickpengar" på att springa ärenden åt folk. Allt detta fungerade till man hamnade i fel umgänge.
-
Det var så min resa i skåne började!'
-

VAKEN!!!

Såå jag e vaken nu hahah! Min bror kom in i mitt rum och väckte mig för han vet att jag blir sur på mig själv när jag sover bort hela dagarna!
Väntar på att Fillshum ska ringa, hon utför sin ungdomstjänst och jag har ingenaning när hon slutar jobba fan :P .. ¨
( hahaha så ringde trollet när man talar om henne).
Aja ska få tag på dumma nikko nu som skulle lämnat en sak till mig igår men gjorde inte de så e skit sur på han idag!!!
Tänk på en sak, tänk om man skulle kunna skriva ALLT man gör i sin blogg. Jag har ju hur myyycke som helst som jag skulle vilja berätta, men kan inte! "/..  It sucks dudes!
Jag tjatar ju om hur man ska vara nöjd med den man är osv. och jag är nöjd med mig själv, jätte nöjd! Men jag har ett förflutet, jag har en person som jag skulle vilja presentera för er, nämligen mig själv för 6 år sedan... Jag kanske börjar förklara smått snart, men jag kan ju ge er en smaskig ledtråd redan nu.
-
När jag va 12 år gammal så började de, så jag erkänner här i min blogg.  JAG HAR VARIT KRIMINELL!
-
Sen vill jag inte att ni läsare ska ta de fel, jag menar INGET POSITIVT med det här, jag skäms än idag för vissa saker jag gjorde, men jag ångrar ingenting, vet ni varför! Jo för jag kan inte spola tillbaka tiden och ändra något, jag kan bara lära mig leva med mina misstag och blicka framåt istället för att vara helt negativ!
-
-
-
Bild tagen på ett hem jag satt på i skåne ..


Blivande tävling?

Hej gott folk!
-
Har en ide, om ni hjälper mig fixa läsare, och länkar ut min blogg tillräckligt mycket så är vinsten kissies kontaktuppgifter ( INKL MOBIL NUMMER ). Är de nån som e på?
.
.
Good Natt <3

Fan va kul :D

Helluuue.
-
Ee med fillan nu och spelar left 4 dead och äter pizza, yummiiee! Shiit så pinsamt! Nere vid opals pizza va typ ALLLT folk från smaragd och briljant! Dom ska alltid vara så omogna och hålla på! Men en speciell kille som va där ( har ett förflutet med honom ) som jag inte har sett på jätte lång tid, gjorde saken extremt mycket pinsamare.. För invecklat för att förklara! :P
Jaja, nu ska la jag och fillshum flumma vidare på detta stuk vi har idag! Underbaaart gott folk änna! hahaha nog inte många som kan förstå de heller! hahahah :D
-
-

Sommar och sol!

Gud vad härligt väder! Helt underbart vad sverige kan överraska oss med vädret. Nyss vart och solat i alla fall! Typ toppen av min sega dag !?. Somnade 5 i morse för jag kollade på film med lille hampus. Kollade på den Harold and Kumar hahaha så jävla roliga e dom filmerna! :P .. Samma som den Cheech and chong up in smoke! Kolla på klippet nedan sen och bara njuuuut! Titta på hela klippet, asså jag skrattade så jag grät första gången jag såg filmen! Lätt se värd! Nää, nu ska jag fixa mig så jag e klar tills Fillan ringer mig, annars blir de en sån där 10 minuter som vanligt haha:P-
-
-
Hahaha mina vänner kallar min Miss, 10 minuter för att när alla frågar vart jag är och jag fortfarande inte har åkt hemifrån, så svarar jag ALLTID, vänta vänta, bara 10 minuter. HAhahaha. Det feeeeeeta med Fillshum är att hon alltid tar mig på bar gärning. HAhahahaha, hon ringer alltid hem telefonen och så svarar ju jag så dum jag är, då vet hon att jag aldrig åkte som jag sa He he he ... Ni ska se alla inlägg hon lagt på min facebook, HAHAHA. Här kommer 2 exempel av 1000, tyckte dessa 2 va lite roliga :D!
-
-
-

4 Real!


Sova snart..?

Kom precis hem nu, va ute och mötte Elin och några andra tjej kompisar, prata lite så där! Sen mötte jag upp Nofal och tog en liten promenad. Så mysigt att vara ute när de e så fint väder! Håller ni inte med?
Hahaha, aa vi hade en lång diskution om den aktuella händelsen med kissie, INGEN jag menar verkligen INGEN gillar kissie här i Frölunda! Kul ändå :).
Aaa btw, Frölunda barnen har gott loss! Har tänt eld på överallt! Typ brann skit mycket här utanför vid en skola som ligger här utanför. Frölunda barnen gör upplopp typ hahaha! Aa, dom ska tydligen elda mer än så. Prata med en av dom, dom ska tydligen elda upp typ 50 bilar inatt. Kul att läsa tidningen imon.
-
Men nu ska jag checka film med brorsan min sen sova, god natt gott folk! <3
-

Irriterad!

Fan va störande, min mamma e hemma hos sin pojkvän, och vart där sen i fredags, helt okej så men hon kan ju komma ihåg att hon har 2 barn. Min bror har pizza pengar och sånt, jag har levt på mackor och korv hela helgen! Tydligen har mamma gett pengar till min bror till pizza och sånt, men de har ju ingen sagt till mig. Sen när jag kmr hem och AKUT behöver hem telefonen, då har idioten bett min bror stänga ner den och nu e han inte hemma! Asså känns inte som om ja e en i familjen här, bara den där jobbiga saken som bara e där.. FAN så irriterad jag e...

Gööd mörning.

Nemen hallå.
Nu ska jag skynde iväg på möte så hinner inte skriva så mycket. Kommer vara igång helt stressad till kavrt över 3 då fillshum ska möta upp mig i linnestan! Bloggar in mer om min kommande dag imellan möte 2 och 3 haha.. GUD SÅ JOBBIG DAG!!!!!
-
-Så onödigt!!! Dom har ju eldat upp socialen som ligger 50 meter från mig så jag måste ta mig till deras nya lokal som inte ligger lika bra och nära som den förra! ONÖDIGT!!!! Eller så e de bara jag som e allmänt lat :P

In your face!

För alla som tycker de e fult med tatueringar på tjejer. :D

God Mörning (:

God morgon gott folk.
Man kan tro att jag hamna i koma i går kväll sover ju bort hela mina dagar om jag ska fortsätta så här haha.
Aa de blev en "lugn" kväll igår. Med lugn menar jag som vanligt haha :P. Efter som jag INTE dricker alkohol ( förutom kanske ETT glas vin någon gång per år ) så blir mina helger alltid så bra och lugna. De blir aldrig stress, jag behöver aldrig ÖVER fixa mitt utseende eller hamna i jobbiga situationer för att man e full. Och kan ju förklara till er att med inte dricker alkohol menar jag, Jag är ALDRIG full. Som sagt, på nyår tar jag nog 3-4 drinkar så och kanske på nån fin middag tar jag ett glas vin, men då tar jag verkligen bara ett glas. Tycker inte om känslan att vara full, tycker det är något så groteskt äcklig känsla bara :P ...
-
-
Jaja, får la se vad som händer idag, brukar aldrig ha någonting planerat utan det bara kommer. Städa i alla fall för Mamma kommer hem från sin kille idag och hon kmr bli galen efter att ha sett de jag och min bror ser just nu hahahaha. " OOppss " (A)
-
- Min enkla outfit! Fungerar överallt för mig :D!


Left 4 dead!

Då va man hemma igen! Fillan kom till mig och överraskade mig så TADA :D! Tog en sväng till Frölunda torg och kolla runt. Roooligaste tjejen va där. En full kvinna i 30 års åldern som raggade på mig och muckade med alla små killarna så en putta ner henne på marken. Kaos typ!
-
A nu sitter jag och Fillshum och lanar sööönder feetaste spelet, nämligen left 4 dead. Jag dog precis och fillan måste hitta min kropp någonstans för att rädda mig så tog chansen att blogga lite!
-
Snart ska jag och fillan träffa En kill kompis ni Smaragd här i Tynnered Frölunda. Ändå mys att umgås så Ha ha ha...
.
.
.
.Detta inlägget va inte menat att läggas in nu. Jag skrev de typ
vid 10-11 typ men glömde trycka publicera hehe :P " typiskt mig! "
-
-
-.Bilder på left 4 dead nedan.
Haha kolla den andra bilden. Jag e den vänstra och e död och fillan e döende.
haha illa vi fick göra om och klarade de faktiskt :D
sista bilden e på rara fröken Brandin haha!
Fillan e så söt när hon koncentrerar sig. <3




.
. God natt nu fan! Klockan e halv 4. För mycke för mig. :P

Stress typ

Shooo everybody som. E hemma hos en kompis som heter niko nu jag skriver mer vad som hände när jag kommer hem. Hel galen kväll med fillan innan jag hamnade här. Haha
Kolla vilken tur jag hade på torget när jag skulle hem, kolla aldrig vagnen men kom PRECIS lagom i tid haha ;D
.
.
.

Lillebubbeman <3

Awee, min Lillebror ( som råkar vara 186 lång ) hjälper mig blogga, så sööööööööööt :D !  http://www.eyeslipsface.com - Kolla in länken, asså på riktigt har beställt  SKIIIIIIIIT mkt därifrån nu, eftersom allt kostar typ under 5$! Tänkte eftersom alla andra bloggare kör på märkes skit och dyrt e bra, bullshit, här e de H&M och billiga internet sidor som gäller :D
-
-
-
-
Awee, min Lillebror ( som råkar vara 186 lång ) hjälper mig blogga, så sööööööööööt :D !  http://www.eyeslipsface.com - Kolla in länken, asså på riktigt har beställt  SKIIIIIIIIT mkt därifrån nu, eftersom allt kostar typ under 5$! Tänkte eftersom alla andra bloggare kör på märkes skit och dyrt e bra, bullshit, här e de H&M och billiga internet sidor som gäller :D
-
-
-
-

237 missed calls!

Hmmm, lämnade telefonen orörd i 3 och en halv timme, hade 237 missade samtal, de e bara sjukt! Och för alla er som tror att kissie e helt älskad så tror ni sååååååå fel. Eftersom kissie nu har lagt in mitt nummer på sin blogg ( Tack för den ) Så ringer ju alla hennes fans till mig och tror att jag e hennes kille eller Kissie själv. Jag ( eller a kissie egentligen ) Har fått fett med hotsms, jag har fått massa samtal där dom skriker att kissie borde dö, och hit och dit! Jag blir själv chockad över hur dumma dessa människor e. Läs inte hennes blogg dagligen om ni nu hatar henne så mkt. De e ju alla läsare som håller igång henne och hennes idiotiska fasoner! Nää, vill ni stoppa henne så stoppa bloggen!! Så e de bara.
Btw. Här e en vännina till mig som har en funky blogg med sin pojkvän, http://hnc.blogg.se/.
och hon e inte direkt ett kissie fan hon heller, hon e Miiittt fan ! only typ Mohaha :D
--
--
Bild tagen igår i Felicias källare hahaha, Felicias fot, Dicle ( Fillans pojkvän) keps och mitt ansikte hahaha!

Proactive!

Fick hem min beställning från proactive häromdagen! Har testat allt för min hy, detta måste fungera!! Har använt de i 3 dagar nu, ser ju inte så större skillnad än men de har faktiskt inte växt upp något nytt i ansiktet än! Brukar få nya utslag varje dag men noop, inte sen proactive kom! Faktiskt glad att de KANSKE funkar :D!!
Btw. Jag började få finnar när jag flyttade till skåne för att studera. Jag bodde nämligen i helsingborg i ca 2 år. Min hy tålde inte klimatförändringen så jag började få EXTREMT mycket knotter i ansiktet som sedan utvecklades till större och större problem. Har inte brytt mig så mycket om finnarna fören ganska nyligen, när jag upptäckte att min hud inte blev bättre utan den blev SÄMRE! Så har testat några saker nu, så allla vet inget från apoteket e så jätte bra förutom Seba Med! Använde den innan, de tog bort de större problemen i min hy så Seba med är en bra lösning för er som kanske inte har så stora problem med huden, och för dom som bara vill förebygga finnar som KAN komma av smink och annan skit. :)

INTE OKEJ!!!

Banta med barnmat, okej de kanske funkar på vissa, som är ÄLDREE än 12 år gamla. Jag har fått samtal från vissa av kissies fan som är typ 12 ( yngre och äldre ) som mår riktigt dåligt med sig själva på grund av en liten bloggare från stockholm som kallas Kissie. Fin tjej för övrigt med står för helt fel saker.
Känd som bloggare, ja visst! Mest omtalade i sverige kan jag också köpa, men som ett ansikte utåt för unga tjejer INTE OKEJ!!. Jag ska jobba med unga tjejer, de e de jag håller på med nu! Att försöka få folk att förstå att du ska SKITA i ditt yttre och bara njuta av att vara vid liv. Speciellt så unga tjejer som e 12 år gamla och börjar BANTA? Dom har inte ens växt klart än, de e fan FAAARLIGT!
http://fujiyamamama.blogg.se/
Kolla denna bloggen, en tjej som ska hjälpa mig till de bättre! Hjälpa unga tjejer att må bra, att kunna gå på stranden i sommar med huvudet högt och vara stolt med kroppen dom föddes i!
Hjälp oss att få vidare detta budskap nu! VA STOOOOLT ÖVER DEN DU ÄR OCH SÅ DU E FÖDD!!!!
Och nej, jag ger INTEEEE ut kissies nr!!

Kissie ha!?

Helluue,
Kommer satsa grovt på bloggandet nu, jag har hamnat på kissies blogg.
Eller a, inte jag utan mitt fucking mobilnummer så jag har fått extremt läskiga samtal och nu när jag vakna har jag 49 missade samtal! Kissie är inte så älskad som hon tror, folk ringer och säger elaka saker asså!
aja vi kan ju börja med att sätta http://www.kissies.se/wp-content/uploads/2011/04/DSC03006.jpg till kissies bild på mitt mobil nummer!
Fattar inte vf hon gör så :S! Asså hon säger ju själv fler miljoner tittare varje dag, vf e hon så dum och lägger ut mitt nr!?
Aja, hon är en barnmats ätande anorexia fall och jag är en tjej från frölunda, som skulle kunna äta hela mc donalds om jag bara ville och skiter i vad andra tycker om mig, jag och kissie är så olika så de inte e sant! De e en sak vi har gemensamt.
Tycker synd om alla som ser upp till henne, kolla asså hon e tväääääääääääääär smal och de kanske alla vill ha, men jag tycker ALLLLAAAAA e vackra, de e de misstaget kissie gör, hon får unga tjejer att tro att smal = De enda som e fint, men de e de fan inte!!! Tjejer, eller ni som tror smal är de enda, kolla på bilden nedanför snart, snälla ni måste tycka som mig, hon till vänster e lätt snyggast! Mer kött =  Mer att älska :D
Bild på mig och kissie, va tycker ni ( och nej, om ni nu älskar kissie och hatar mig, fine! gör de då, för jag har ett UNDERBART liiiv och jag älskar de redan, ingen kan ändra på de :D! )
Jag e la sååååå mkt snyggare, eller? HAHAHAHAHAHAHAHAH Kolla, vem älskar nt folk som bjuder på sig själva :D

RSS 2.0